top of page

Wij maken uw werkplek écht

SCHOON

Een schone werkomgeving is een veilige en prettige werkomgeving.

Bekijk meer

Schoonmaak zoals het hoort

Echt goed schoon

Wij kijken verder dan alleen de standaard schoonmaak lijsten en zorgen dat uw werkplek en kantoor omgeving altijd spik en span uitziet.

zeer

Flexibel

Wij passen ons volledig aan naar uw wensen. Of het om dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak gaat. Wij komen wanneer u dat wenst.

Hygienisch en biologisch

Hygienisch schoon staat bij ons voorop! Maar wij denken ook altijd aan het milieu en gebruiken daarom het liefst de beste biologische schoonmaak producten.

MVO

Gedreven

Wij werken uitsluitend met een team van gedreven schoonmakers met een verhaal (beperking). Door u krijgen onze medewerkers een kans in de maatschappij!

De vloer schoonmaken

Maatschappelijk verantwoorde schoonmaak

Wij zijn een gedreven team van schoonmakers met zoals wij het noemen een verhaal.. Dan bedoelen wij dat al onze teamleden een beperking hebben met een passie en gedrevenheid voor het schoonmaak vak. Door onze opdrachtgevers krijgt iedereen binnen ons team weer een kans om mee te doen in de maatschappij. Schoonmaken is voor ons niet zomaar werk. Maar een manier om weer mee te doen en vooral mee te tellen in de maatschappij. Hierdoor is schoonmaak voor ons niet zomaar werk. Maar een kans in de maatschappij. Die kans gunt u ons door u te ontzorgen met een super schone en hygiënische werkplek. 

Neem contact op

Bent u klaar voor echt goede schoonmaak door een gepassioneerd team met een verhaal? Zet dan de stap naar maatschappelijk verantwoord ondernemen met VDHD startservice. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u! Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page